Muchas Novedades
07/12/2009

Llevamos bastante tiempo sin actualizar las noticias, no es porque no tengamos de nuevas, sino por que, cuesta mantener al día  toda la página Web de Tarjetas ColorsCards.
Bien vamos a ello:

En la colección de tarjetas de felicitación ColorsCards ya llegamos a los 142 modelos:

ESP 142.jpg

En las tarjetas de felicitación en Ingles ya estamos con 20 de diferentes:

ING 020.jpg

Y en la Coleccón MaxiCards hay 10 modelos nuevos los cuales algunos son repetición de modelos de tarjetas ColorsCards de gran exito, y otros, diseños totalmente nuevos. En total ya disponemos de 20 Modelos:

MESP 020.jpg

Podéis “clicar” encima de las tarjetas para acceder al catalogo de cada colección y mirar todos los nuevos diseños.
Hasta pronto.

VIII Impressió ColorsCards
15/11/2008

 Bé, ja estem a la VIII Impressió de Targetes de Felicitació ColorsCards.

Aquest cop hi ha una evolució en els diferents dissenys, més aviat de tipus conceptual, que espero que us agradin. També augmentem la col·lecció de Targetes de Flors per demanda popular.

Aquí us deixo una animació dels models d’aquesta impressió de targetes, per a mirar-les més detingudament, “cliqueu” al baner de l’animació.

Fins aviat.

Baner-B.gif

 

Col·laboracio Coté Bord'eau
28/07/2008

Iniciem una nova etapa de col·laboració amb l'empresa francesa de Targetes de Felicitació EDITIONS COTE BORD'EAU de la qual tenim la distribució per a tot Espanya. Les seves targetes com podeu veure a la carpeta Cote Bord'eau són targetes de 15 x 15 cm dobles com les de ColorsCards i en paper "Creation" un paper tipus artesà verjurado o conqueror. Totes són sense text, ni interior ni exterior, per adaptar-se a la major quantitat de celebracions.
Les Targetes de Felicitació d'Editions Coté Bord'eau són totes d'il·lustració, categoria que es complementa amb la nostra fabricació de targetes ColorsCards i Oniric Collection, que són gairebé totes fotogràfiques. Entre les seves il·lustradores hem començat amb Cécile Devron, Pascaline Mitaranga i Sophie Masson, moltes gràcies pels seus bonics dibuixos, esperem que puguem continuar ampliant la col·lecció amb l'ajuda de les seves fantàstiques il·lustracions i la seva il·lusió per continuar dibuixant.
Moltes gràcies a Christine Duplantier que ha posat moltes ganes en arribar a un acord entre les dues empreses Editions Coté Bord'eau i Un Món de Targes i Regals, S.L.
Per a qualsevol consulta podeu dirigir-vos per e-mail a través aquesta mateixa Web.