La quarta impressió ja està en marxa!!!
27/09/2007

El temps passa volant, i ja som al setembre de nou!

Després de les tres impressions de targes de felicitació anteriors, ens endinsem de nou amb el que serà ja la quarta impressió. Esperant un èxit igual o major a l’anterior.

S’imprimiran setze models de targes en castellà, dos de les quals com a novetat, son Flors. I quatre models en català.

Pròximament s’imprimiran també les MAXIS, unes targetes gegants amb la mateixa qualitat i originalitat que les estàndard, per a les ocasions més especials.

Seguirem informant!!!

groupwave1pd.gifgroupwave1pd.gif

Celebrada la 1a Convenció ColorsCards
03/08/2007

La Convenció ColordCards celebrada a Vilosell el pasat 20 i 21 de juny va ser tot un èxit. Els assistents van ser:

- Juan Antonio Alijas (Valladolid)
-
Fernando Caballé (Saragossa)
- Santiago Coyo (Illes Balears)
- Javier Santos (La Corunya)
- Alejandro Vitas (Barcelona)
- Agustí Guasch (Lleida)

Eli Arbós i Helena Guasch també van assistir a la convenció encarregant-se de la intendència, prenent nota de lo acordat i vigilant el correcte funcionament de tot mentre es treballava.

La casa rural en la que es va celebrar l’aconteixement s’anomena “Cal Butifarra”, a El Vilosell. Tots comenten que va ser un bon lloc, tranquil, amb bon menjar casolà, beures i menjars al moment desitjat, i una sala molt acollidora per a fer reunions y sessions de treball.

La impressió post-convenció és molt bona, no es va parar ni un moment de treballar i se’n va treure un molt bon profit de tots els dies. Es van compartir idees opinions, impressions, per aconseguir així una millora del producte en desenvolupament. A més a més es va compartir així un cap de setmana tots junts i va quedar moltes ganes de repetir-ho l’any vinent. Gràcies a tots per la vostra assistència!!!

El Vilosell_00031.jpg

1ª Convención ColorsCards
15/07/2007

El próximo viernes 20 y sábado 21 de julio ColorsCards celebrará su primera convención en una casa rural en El Vilosell, en la comarca de Les Garrigues, Cataluña.

Nos reuniremos representantes de tarjetas de toda España para compartir opiniones y estrategias de ventas, obtener productos nuevos, etc. Para aumentar así la productividad i el rendimiento de nuestras empresas.

Esperemos que todo salga con éxito, y saquemos de ésta un bueno provecho.